Mitt eget lille fristed

Bollapinnsvinshula

10. mar. 2011

Gurimalla....nesten litt komisk å se disse innlegga mine...skjevt og uten noe form for harmoni. Ikke en gang dette får jeg til...men det går seg vel til!???

Legger ved ett bilde fra døra inn til vaskerom og ett toalett....sjekk den flotte dørklinka!!! Er det noen der ute som har ett forslag til hvor jeg kan få fatt i noen litt mer spess? Har leita her og der, men neida. Ingen som har fått meg til å vurdere noen klinker...

Nå har det seg sånn at det er vel få som er inne på min blogg, men men, jeg kan jo håpe at det en dag dukker flere opp enn de fire som er nå blitt følgere....hej då!

Beste ønsker fra Bollapinnsvin

6 kommentarer:

 1. Åååå tusen takk for nydelig kommentar !!! Pakken din blir sendt imorra, verset + en ting til ;) Klem :)

  SvarSlett
 2. Heisann!!

  velkommen som følger på verksted bloggen min,er ikke så ofte der inne som hoved bloggen min,derfor er jeg litt treig til å kommentere:)

  Kjempe fin blogg du har:)

  Ha en fin ny uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har.
  Legger meg til som følger.

  SvarSlett
 4. Hei vennen ♥

  Hehehe ler du azza!!! Takk for kommentar , du er flink å skrive som jeg har sagt tidligere :)) Ja det gjelder å være effektiv , trodde *dere* viste hvor tidlig jeg ofte lager ferdig middagen jeg.....men kom på att det er inne på facebook på hovedprofilen min alle vet det hehe :)))
  Jeg skal reklamere for bloggen din når jeg får tid....så får du lufta den litt hehe....jeg venter til neste innlegg du legger ut :)) Vis jeg ikke skulle få det med mej , så gi mej ett lite hint ♥

  Ha en fin dag!!! :))))

  SvarSlett
 5. tusen takk for koselig kommentar hos meg:) så fin blogg du har,jeg legger meg til hos deg også:)
  Ha en super dag!

  SvarSlett
 6. Hej på dej...
  Fin blogg du har lägger mej som följare hos dej...

  kram lotta...

  SvarSlett