Mitt eget lille fristed

Bollapinnsvinshula

30. mar. 2011

!!!!!!

Hei alle sammen! Hvis du nå er inne på bloggen min, og kanskje tenker du: Oj. dette var ikke rare greiene....så kommer du deg fortest mulig ut... MEN, Tenker du, hmmmmm denne kunne jeg tenke meg å følge.....men obs! Hvor er denne Følge "dingsen" da??? Den er borte!!! Prøver å legge den til og da står det bare: Korriger feilene i dette skjemaet. ?????? Jeg blir så glad for at noen er her inne, så finner du noe å lese og vil komme tilbake, så hjertlig velkommen!! Legger du deg til som følge, dukker jeg opp på din blogg....når alt er tilbake igjen. På gjnesyn!! hilsen fra et trist blondt bolle-svin!!!

4 kommentarer:

 1. Hei :-)

  Takk for kommentaren inne på blogge min :-) Håper du får i orden følger "dingsen" din da :-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Huff og huff...
  men jeg henger med deg jeg vet du. :)
  Lykke til med å finne ut feilen, kan desvere ikke hjelpe deg. :(
  Natti natt :)

  SvarSlett
 3. Heisann! Og huffa da. Jeg kan ikke hjelpe deg dessverre. Ville bare si at jeg synes bloggen din var veldig koselig jeg. Mye vakkert her inne. :)
  Hilsen Line-Cathrin

  SvarSlett
 4. Hei.
  Jeg forstår det slik at du har mistet alle følgerne dine ?
  Jeg er ikke noen ekspert , men det høres ut som om du må legge til " gadget"
  for følgere på nytt.
  Du går inn på utforming , legg til gadget og da kommer det opp flere forskjellige i feltet til venstre . Velg "følgere" og lagre. Hvis ikke dette hjelper kan du gå inn på bloggerhjelp og skrive inn spørsmålet der .
  Kanskje noen kan forklare dette bedre...... lykke til uansett . Følgerne du hadde må du nok kontakte ........en etter en...sånn at de kan legge seg til på nytt .

  SvarSlett